Bang voor de spiegel

Ja dat klinkt vast raar… een spiegel in huis heeft toch iedereen? En ja ook wij hoor, maar al heel lang geen hele spiegel… 

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Kijk, we hebben 3 spiegels in huis, buiten de make up dingetjes. Een in de badkamer beneden waar je net je hoofd in kunt zien, een hele mini boven de wastafel in de wc, en een grote op ooghoogte boven de wastafel van Keira.

We hadden een hele grote in de gang hangen, maar die is toen gevallen, en eigenlijk zat ik er niet op te wachten om hem te vervangen. Ik keek er ook het liefst niet naar. Want gewoon heel eerlijk, ik keek een hele periode het liefst helemaal niet in de spiegel. Wat ik zag was ik niet blij mee.

Maar nu heb ik een ijdel meisje thuis die al maanden zeurt dat ze haar kleding combinaties zo niet goed kan zien. En eigenlijk kwam ik tot de conclusie dat ik gewoon wel een spiegel in huis moet hebben, juist om mijzelf wel te zien, en juist om zo gemotiveerd te raken ipv depressief te worden. Ik zit de laatste tijd ook wat lekkerder in mijn vel qua lichaam, ik ben er nog lang niet, maar ik durf iig weer in de spiegel te kijken.

Met de buik bloot.. nog 14 kilo of 15cm rondom, en dan ben ik weer gelukkig :)
Met de buik bloot.. nog 14 kilo of 15cm rondom, en dan ben ik weer gelukkig 🙂

Om dat te vieren hebben we een grote, mooie, designer spiegel van Robin Design besteld. Eentje die gewoon zo mooi is dat je er wel naar moet kijken. De service is heel snel bij Robin Design, dus ik had hem ook heel snel in huis. Ik hou normaal niet zo van zwart, maar deze is gewoon heel strak en past prima bij alle kleuren in huis. Ik heb hem expres tegen de witste muur aangehangen voor het contrast. Het meeste in huis is een verzameling van vintage en gewoon oud, dus bij het strakke witte fifties kastje die we pas gehaald hadden, past deze heel goed. Geen zorgen, ik heb al veel kleur besteld voor op de bank. Maar zo heeft mijn man ook een beetje zijn zin in huis.

Hoe vind jij de spiegel?

Spread the love